Kevätkauden avajaiset la 27.4 @ Selki!

Tervetuloa klubin kevätkauden avajaisiin Selkiin! Osoite: Selintie 529, 03320 Selki, (Vihti). Pysäköinti ko. osoitteessa vanhan monitoimitalon pihalle tai Doka Finlandin p-alueelle Selintie 542 (n. 100 m päässä).

Ajot (n. 3h) starttaa klo. 11:00. Mtb (25 km) ja Gravel (50 km) vaihtoehdot.

  • Mtb ryhmälle on tiedossa vaihtelevat maastot – kallioita ja osittain teknistäkin, mutta myös hiekkaharjua Selin lähiympäristön kauniissa maisemissa. Vauhti leppoisa.
  • Gravel ryhmälle on luvassa polveilevat maaseutumaisemat ja metsäalueet. Kahvitauko Vihtijärvellä Syökerin tuvalla. Tapahtuma Syökerin sauhut samana päivänä, jossa vanhaa maaseutukoneromantiikkaa. Reitti tarkentuu vielä.

Klubi tarjoaa ajoihin osallistuneille Selin hampurilaisravintola Dogs&Delissä maistuvan hampparin, saatavana myös kasvisversiona ja gluteenittomalla sämpylällä. Selin kyläyhdistys ry:n monitoimitalon tilat ja sauna ovat käytössämme ajojen jälkeen. Tarjolla myös pientä purtavaa ja juotavaa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen FB:n puolella tai sähköpostitse marika.itavuori@gmail.com, jotta ravintolan henkilökunta osaa varautua meihin.

Lisätiedot: Selin kyläyhdistys ry sekä Dogs & Deli.

Tervetuloa!

Mountain Bike Club Finland ry:n hallitus