Fillarinappulakoulu

MTBCF:n järjestämä Fillarinappulakoulu (FNK) järjestettiin ensimmäisen kerran keväällä 2004. Se saavutti heti suuren menestyksen ja toimintaa on jatkettu siitä lähtien aina keväisin ja syksyisin. Koulu on tarkoitettu ala- ja yläasteikäisille tytöille ja pojille kuntoon ja taitoon katsomatta. Tavoitteena on saada lapset ja nuoret viihtymään pyöräilyn parissa mukavassa seurassa. Harjoituksissa korostetaan erityisesti pyöräilytaitoja ja turvallista toimintaa liikenteessä. Tarkoituksena on samalla tutustuttaa osallistujat maastopyöräilyn saloihin.

Fillarinappulakoulu

Fillarinappulakoulu

Osallistujat pyritään jakamaan kolmeen ryhmään iän ja taitojen mukaan. Isommat lähtevät yleensä samantien poluille, kun nuoremmat harjoittelevat taitoja ensin kentällä ennen poluille siirtymistä.

Fillarinappulakoulun vetäjät haluavat lasten liikuntaharrastuksen olevan monipuolista, vaihtelevaa, mielenkiintoista ja turvallista.

FNK on jäsenille maksuton, muille FNK maksaa 20 euroa, mikä sisältää ohjatut harjoitukset keväällä ja syksyllä. Maksu EI sisällä osallistujan tapaturmavakuutusta, joten vanhempien on syytä huolehtia, että toimintaan osallistuvalla lapsella on voimassaoleva tapaturmavakuutus. Kypärän käyttö on pakollista.  Ohjaaja vastaa mielellään kysymyksiin FNK:n ja seuran toiminnasta:

Toimintaa vetää Juha Evokari ja useampi eri lenkkien ohjaaja.

fnk[at]mtbcf.net

FILLARINAPPULAKOULU 2022

Tietoa 2022 fillarinappulakoulusta löytyy TÄÄLTÄ.

Muistutuksena kaikille junnuille ja vanhemmille:
Ennen aloituspäivää pyörä kannattaa huoltaa, kypärän hihnat säätää oikean pituisiksi ja tarkistaa, että juomapullo tai -reppu ovat puhtaita. Ajohanskoja suosittelemme kaikille.