Vuoden 2023 kunniamaininnat

Kesällä 2023 et kovin monelle viikkolenkille voinut osallistua kokematta tämän äijän läsnäoloa. Ei hänestä hirveästi ääntä lähde mutta sitäkin enemmän hienoja ajosuorituksia. Tervetuloa messiin!
Vuoden tulokas: Janne Kujala

Kiinnostaako nähdä pyörä, joka on puhdistettu molekyylitasolla huomattavasti puhtaammaksi kuin se on ikinä ollut kaupan showroomissa tai tehtaan hihnalta putkahtaessaan? Tsekkaa siinä tapauksessa idän lempeän jättiläisen pyörä ennen mitä tahansa lenkkiä.
Vuoden pyöränpuunaaja: Ricu Malm

Muutamankymmenen vuoden poissaolon jälkeen tämä jannu on tehnyt erittäinkin kelvon paluun poluille ja someen. Joskus lamaantuu kuvattaessa, mutta tietää AINA polkujen laadun. Tervetuloa bäkkiin!
Vuoden Comeback: Esa ”millasta polkuu” Jumppanen

Tämä pariskunta kunnostautui vuoden aikana hämmästyttävään aktiivisuuteen ja tulokset ovat sen mukaisia. Molemmat selättivät savelan ilkeän dirttihyppyrin ja kardiotasokin on noussut pirihilleriluokkaan! Prosessin aikana ovat kylväneet myös iloa ja hyvää fiilistä ympäröivään poppooseen.
Vuoden Pumppaajapari: Eevi ja Janne

Vuoden yläpeltihillerin arvonimen saavuttaakseen tämä jannu on raahannut persuksensa ulos hämmästyttävän säännöllisesti. Myös silloin, kun kelit eivät ole olleet täysin mintissä. Tämän lisäksi hän on sattunut asumaan Pornaisten yläpeltihelvetissä, jolloin kehitys taitojen ja cardion puolesta on ollut pöllämystyttävää!
Vuoden yläpeltihilleri: Toni Rönnberg

Osasiko seuraava hemuli itsekään odottaa olevansa seuran tämän vuoden ehtivin aikuinen kisaaja? Huikea monen kertaluokan nousu tulossivuilla ja lopulta kovatasoiseen SM-enduron M-40 kymppisakkiin sijoitus todella nopeilla ja varmoilla suorituksilla. Miltä nyt tuntuu?
Vuoden enduronousija: Antti Hannila

Liity tämän herran seuraan lenkillä vain jos kestät jatkuvan aidon ilon ja puhtaan lapsenmielisen polulla jibbailun. Maastopyöräily se on kuin leikkiä vaan. Ei synkistelijöille.
Ärsyttävän taitava ja mukava jäbä: Mikko Aarras

Osallistuu kesän raskaimpaan retkiajoryskytykseen kylkiluut murtuneina – lenkin jälkeen tutut sanat ’kiitos, olipa kivaa’. Tasamaakin kulkee huimaa vauhtia aamusta yöhön. Hymy ei hyydy ikinä, kehitys on hirmuisa ja hän tekee jokaisesta klubin lenkistä paremman vain osallistumalla siihen.
Vuoden ajokoira: Liisa Tiussa

Näiden jako ja muuta hömppää löytyy videomuodossa TÄÄLTÄ.