Vuoden arvonimet ja tunnustukset:

Unohtuiko ottaa sisuri mukaan? Tuliko lenkin aikana tarvetta ketjutyökalulle, laakeriprässille tai teollisuussorville? Ei hätää jos messissä on länsi-vantaan ihanin mies! Tunnistat hänet porkkanan värisistä kledjuista, isosta repusta ja loppumattomasta hymystä. Liikkuva työkalupakki-arvonimellä palkitaan: Tommi Nieminen

Kun muut vasta heräilivät kevätaurinkoon, veti tämä Idän tyylikkäin mies jo täyden mintun ajoja. Heittäytynyt ennakkoluulottamasti myös itse mukaan lenkeille aivan uudella otteella. Vuoden (mukavin) yllätys, Ricu Malm.

Pystymetsästä on löytänyt tiensä letkaan uusi iloinen pulputtaja. Tämä kaveri on suoriutunut ajoista kuin ajoista aivan kuin olisi ollut mukana pidempäänkin. Saanen esitellä klubin taivaanrannan uusi aurinko, vuoden tulokas Saku Chydenius.

Vuoden juhlien loihtijat: Heidi Nurminen ja Jaana Rantanen
Tämä tehokaksikko loihti suit sait Klubin 30 v. juhlat omien kiireidensä ohessa; Heidi hoiteli ravintolaan liittyvät asiat ja Jaanalla ei mennyt sormi suuhun tekniikan piuhojen suhteen. Ohjelmakin oli monipuolista ja hauskaa näiden naisten suunnittelulla! Kaiken kukkuraksi Heidi huseerasi tekstiilirintamallakin, ja saimme kuin saimmekin juuri sopivasti juhliin kerholle omat hienot T-paidat! Liekö Jaana vaikuttanut Jusun muusana suunnittelupuolellakin?! Paitojen ulkoasu taattua Jusu-laatua! Saimme viettää upeat ja mieleenpainuvat juhlat perustajajäsenten kruunatessa illan!

Pullaa, kahvia ja keskustelua pelkäämätön soturimme Juha Evokari on käynyt empimättä ja innokkana päin kaupunkikoneistoa puolustamaan lajimme asemaa ja harrastusmahdollisuuksia.

Vuoden venyjä Juha Witting on mallina kaikille meille, kuinka omaa suorituskykyä nostetaan pelkäämättä ennalta lenkin vaativuutta. On kokeillut rajojaan myös vetäjänä, onnistuen siinäkin esimerkillisesti!

Kesällä nähtiin jälleen ilmiö, jossa aloittelija-ajoihin aktiivisesti osallistunut neitonen ajeli kaikki tekniset ja jännät paikat hirmuinen into päällä ja muita kannustaen. Tällä älläköinnillä oli hirmuisen positiivinen vaikutus muidenkin suorituksiin. Vuoden Hypehenkilö: Kati Paavola

Tämän vuoden ajokoiralta ei yksikään pääse pakoon! Hän on yhdistelmä nopeita jalkoja, tarkkaa vainua ja kevyttä kalustoa. Vuoden kuljettajien kultastandardia, Mikko Kauhanen!