MTBCF Ry on eronnut Suomen Pyöräilystä


MBTCF Ry:n syyskokouksessa käydyn keskustelun ja äänestyksen perusteella, MTBCF ry erosi Suomen Pyöräily Ry:stä (SP) vuoden 2021 lopussa.
Keskusteluissa ei nähty riittävää vastinetta SP jäsenyydelle kattamaan vuodelle 2022 merkittävästi noussutta SP:n jäsenmaksua ja äänestystulos oli yksimielinen.
Tämä tarkoittaa sitä, että MTBCF Ry:n jäsenyys ei enää mahdollista SP kilpailulisenssin hankintaa, vaan sitä varten on oltava jäsen SP:n jäsenseurassa.
Syyskokouksessa päätettiin, että klubin kilpailukorvauksien piiriin tuodaan myös kuluja, jotka aiheutuvat mahdollisesta toisen seuran jäsenyydestä lisenssin vuoksi. MTBCF Ry:n hallitus 2022 on edellisen pohjalta päättänyt, että vuoden 2021 lisenssinhaltijat voivat jatkaa MTBCF jäseninä vuoden 2022 ilman jäsenmaksuvelvoitetta.
Pahoittelemme vaivaa jäsenille jotka osallistuvat SP:n alaisiin kilpailuihin ja ovat ostaneet lisenssinsä MTBCF seuranaan, voitte olla yhteydessä MTBCF hallitukseen jos haluatte vielä saada lisätietoja mahdollisista lisenssi-seuran jäsenyyden kuvioista.