Lapset ja Nuoriso

MTBCF tarjoaa toimintaa ja tukea lapsille ja nuorille maastopyöräilyharrastuksen kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi. Paras paikka harrastuksen aloittamiseen on Fillarinappulakoulu (FNK) – siellä käydään läpi kaikki perustekniikat ajamista ja hauskanpitoa unohtamatta. FNK:ssa on eri tasoisille nuorille omat ryhmänsä ja vanhemmatkin junnut ovat aktiivisesti mukana.

Kun pyöränhallinnan perusteet on opittu FNK:ssa, voivat nuoret osallistua Junnujen Viikkoajoihin. Viikkoajoja ajetaan ympäri vuoden ja ne on lähtökohtaisesti tarkoitettu yli 9 vuotiaille. Vanhemmat nuoret, tarpeen mukaan huoltajansa kanssa, ovat myös tervetulleita aikuisten Klubikruisinkeihin.

Nuorten kanssa käydään vähintään kaksi kertaa kaudessa koko päivän mittaisella retkellä. Retkikohteena mm. Kalpalinnan pyöräpuisto on ollut varsin suosittu. Klubin nuoriso on ollut hyvin edustettuna myös Lohjan 24h tapahtumassa ja ”neljän kaupungin” retkellä.

MTBCF kannustaa nuoria osallistumaan kilpailutoimintaan. Ensisijaisena tavoitteena ei ole kisamenestys vaan harrastuksen kehittyminen ja mukava yhdessäolo ajokaverien kanssa.

Fillarinappulakoulu

Junnujen viikkoajot

Retket

Junnujen kilpailutoiminta