Maininnat 2019

Mehustustekstit oli jo kirjoitettu ihan eri henkilölle kun hän vetäisi tyrmäävän hienon kisasuorituksen loppuvuodesta ja ymmärsi kerrankin tehdä sen kohteliaasti kameran edessä.
Vuoden OTB: Sauli Hjerppe

Tämä herra syvältä lännestä tuntuu parantavan jokaista retkeä jolle osallistuu mahtavilla valokuvaustaidoillaan, avuliaisuudellaan ja insinööriydellään. Tämä maininta koskee kuitenkin hänen michelin-kokin tasoisia letunpaistotaitojaan joita hän esitteli sappeella.
Vuoden jauhopeukalo: Ville Honkamäki

Tämä herrasmies on ilahduttanut meitä järkyttävän tarttuvalla murteella, megalomaanisen hienoilla viiksillä ja kuolemaa halveksuvalla ajotyylillä. Bonuspisteitä siitä että hän on tehnyt tämän varustettuna puolikkaalla keulalla!
Vuoden kevätkauden tulokas: Erno Davidson. (Sponsored by Cannondale Lefty)

Tämän vuoden tulokaspalkinto oli pakko tuplata koska syyskauden tulokkaamme on esittänyt niin vahvoja otteita aktiivisuudellaan ja kehityksellään. Bonuspisteitä siitä että hän on tehnyt tämän kaiken tarakallisella pyörällä!
Vuoden syyskauden tulokas: Janne Timmerbacka

Oheisliikunnan puolelta huomioidaan tänä vuonna sählykenttien vakionaama, joka ei ikinä missaa maalipaikkoja eikä säbätreenejä. Loistava taituri ja kannustava muita pelaajia kohtaan.
Vuoden sählisti: Anssi Niemi

Hän on estänyt monta yhteenottoa maastopyöräilijöiden ja hiihtäjien välillä kartoittamalla reittejä joita pitkin maastopyöräilijät saavat kulkea häiritsemättä muita. Tätä kautta on löytynyt monta uutta loistavaa maastopyöräilypolkua. Arvokasta työtä, varsinkin nyt kun polkuja tuntuu jatkuvasti häviävän kaikkialta rakennuksien ja hiekkateiden alle.
Vuoden polkunuuskija: Mikael Forsten

Tänä vuonna yksi naama on ollut nöppösen yllä muiden aloittelija-ajojen järjestämisessä ja heidän kaitsemisessaan.
Vuoden nyyppäpaimen: Manu Veuro
Tämä herra on hämmästyttänyt ja pitänyt pilkkanaan kokeneempiakin kettuja enduron SM taistoissa jo tulokaskaudellaan vaikka harrastusvuosien perusteella voisi kutsua vielä märkäkorvaksi. Ajosilmää, kuntoa ja rohkeutta löytyy kadehdittavaksi saakka. Tornikeskuksesta vauhtinsa ammentava mies on myös omalta osaltaan pitänyt huolta että Sram komponenttitehtaalla töitä riittää ja raha liikkuu.

Vuoden enduronousija Antti Lehtonen

Oscareita pyörii maailmalla jo tuhansia satoja pystejä, mutta MTBCF:n Sickest Edit-palkintoja on universumissa vain yksi. Nyt senkin saaja on selvillä! Yleisöäänestyksen voittajaksi kampesi henkilö joka on muutenkin ilahduttanut meitä monilla ajojen videokoosteilla vuoden aikana, kiitokset siitä.
Vuoden Leffanväsääjä: Eero ”Nightstalker” Laaksonen

Mitä ihmettä, keskustelupalstojen mörökölli onkin livenä jotain ihan muuta! Kyseinen heebo on jo vuosia ollut avuliaimpia jylppyjä mitä poluilta löytyy jos kesken lenkin tarvitsee korjata jotain. Hän ajaa usein ja kovaa, sekä pitää myös aloittelijoiden puolia jos vetäjän vauhti on kasvanut liian isoksi. Parasta ajoseuraa isolla ii:llä.

Vuoden Ajokoira: Ilpo Tamminen

Kunniajäseniksi valittiin:
Pasi Maaraniitty
Juha Evokari
Markus Lindqvist

Vuoden mieheksi valittiin tyttöjen toimesta: Miika Kronqvist