Pikkujoulujen kunniamainintojen perustelut

Tämä jylppy tietää miten harrastetaan kerho-toimintaa: Hän oli ollut klubin listoilla n. pari viikkoa kun tarjoutui ensimmäistä kertaa vetäjäksi. Kaikki hänen vetämänsä lenkit ovat olleet yhtä rautaisia kuin hänen kuntotasonsakin. Silloin kun tämä mies nykäisee kisa-spandexit jalkaan, alkaa sähköpyörätkin jäämään kauas taakse.
Vuoden tulokas: Antti Lehtonen
_____________
Tänä vuonna vuoden OTB-kategoriaan oli melkoisesti tunkua ja lopulta kahden finalistin välillä päätös oli mahdoton. Niinpä kategoria päätettiin jakaa kahtia: Vuoden OTB menee Joonas Nukariselle järvenpään juurakkodropista ja Vuoden permantovolttisarja menee Keijo Metsalun kaltoinkohdellulle mAndrakerille Olarin neloisvoltin johdosta.
_____________
Tämä lajilegenda oli muutaman vuoden poissa aktiiviajeluista mutta nyt on tehnyt paluun kunnon rytinällä. Ajaa mistä vaan ja tekee sen tyylillä, helpottaen meidän muiden ikäkriisejä.
Vuoden comeback ja perkeleen kova jätkä: Kari Hiltunen
_____________
Hän on ajoreissuilla useasti pelastanut meidät Ipen eesti-kiksulta ja Manun Reijo-covereilta soittamalla kelvollista tai jopa kunnollista musiikkia. Toivommekin vuodelle 2019 JBL:n salasanan vaihtamista etteivät nuo äänimaailman terroristit enää pääse siihen käsiksi. Lisämainintana kaikki pyöriin liittyvä mihin Harri koskee tuntuu menevän paskaksi.
Vuoden DJ ja Paska-Midas: Festari-Harri
(mainittakoon että tuo paska-midas lisäri päätettiin mainita jo ennen kuin Harri paskoi vapaarattaansa tänään vartin ajon jälkeen.)
_____________
Tämä kuomamme näyttää esimerkillään että autot ja polttomoottorit ovat laiskojen kääpien turhia humputuksia. Hän ei myöskään noudata fysiikan lakeja vaan ajelee rahtipyörällään mahdottomatkin tekniikkahaasteet ylös.
Vuoden Ilmastoystävä: Oula-Heikki Rantanen
_____________
Ennen niin leppoisasta lenkille hyytyjästä kehkeytyi vuoden 2018 aikana hirmuisa enduro-tykki. Hän luuhasi vapaa-aikansa hissimäkien lähettyvillä ja tulos näkyy strava-aikojen puolittumisena sekä ajokuomiensa kauhunsekaisena kunnioituksena.
Vuoden DH-Kehittyjä (ja yleisesti hieno mies): Manu Veuro
______________
Illan viimeinen palkittava on kunnostautunut tänä vuonna maastopyöräilyn saralla seuraavilla elkeillä:
-vetämällä monet klubiajot
-pistämällä kaiken ja vähän ylikin peliin enduropätkillä
-linjaten oman enduro training centerin
-vaihtamalla ajokalustoa uuteen yhtä usein kuin sukkia
-olemalla erinomaista ajoseuraa.
-sekoittanut jenkkien presidentin haravoimalla metsää
Myös facebookissa räksytys on sitä luokkaa että laji on selkeästi mielessä myös silloin kun ei olla pyörän päällä.
Vuoden Ajokoira: Tomi Järvinen.