Tunnustusten saajat 2017

Harri Boman, Vuoden tulokas:

Harri on ollut jäsenistön aktiivisimpia ajoihin osallistujia. Kehitys on ollut huimaa sekä ajotekniikan että kunnon kohenemisen osalta. Bonuksena hän ei ole muutenkaan mulkuimmasta päästä lenkkiseurana.

 

Hannu Laurila, Vuoden Hangon keksi:

Kukaan ei ole ikinä nähnyt Hannun hymyä hyytyneenä vaikka sataisi vanhoja ämmiä, ketjut olisivat katki ja maailmanloppu ovella. Jokaisessa ajossa pitäisi olla ainakin yksi Hannu nostamassa fiilistä.

 

Markus Lindqvist: Vuoden Puuha-Pete / Reipas-Reiska

Vetänyt tsiljoonia ajoja, retkiajoja, pitänyt kerhoa aktiivisena, tarjonnut autokyytejä ym.ym.ym…Ja ehkä vuoden kiroaja päälle;).

 

Marika Itävuori: Vuoden tapakasvattaja

Oli lenkillä vaikka minkälaista kalliota raavittu, pelkkää kuraa saatavana, huonokinkeli, niin Marika kavahtaa suusta lipsuvaa rujoa sanaa, varsinainen siveyden sipuli siis

 

Juha Evokari: Vuoden Pelastaja

Juuri kun toivo oli melkein mennyttä, Juha otti päävastuun FNK vetämisestä ja organisoi loistavan vetäjäpoppoon joiden kanssa hoitikin homman kotiin aivan kympin arvoisesti. Kyse on erittäin tärkeästä toiminnasta jolla taataan lajin tulevaisuus jatkuvan asiallisena.

 

Miika Kronqvist, Vuoden Eräjorma:

Miika on parasta seuraa kun ajot menee kunnolla metsään. Auttaa muita, on aina valmis ottamaan kämyisimmän nukkumapaikan ja on tyystiin viskinkestävä ja erätaitoinen retkikuoma.

 

Tomi Järvinen: Vuoden Enduro-nousija

Ylästön kultaisesta lapiosta on vuoden 2017 aikana kehkeytynyt aivan hillitön DH-tykki. Niin kauan kun reitillä ei tarvitse suunnistaa, on hän aivan hillitön vipeltäjä!

 

Ulla:  vuoden (tai kahdenkin) surffaaja.

Merimies, aalloharjalla jo ties monettako vuotta, rouva rääväsuu

 

Joonas Nukarinen: vuoden linnanmäkiasiantuntija

Seuramme poikkitieteellisellä linnanmäkiekskursiolla paljastui varsinaiseksi huvipuistoalan tietäjäksi. Tunsi jokaisen laitteen ja vempaimen taustoineen. Pää kestää hurjimmatkin kärrynpyörät, mikä ei ole huono asia pyöräpolullakaan. Ainoastaan betoniporsas voi Joonaksen pysäyttää.

Jaana Rantanen – vuoden Luunmurskaaja

Ensin meni jalka, sitten oltiin varovaisia ja seuraavaksi menikin käsi


Jukka Tuomala – Vuoden Isänmaateko

Suomi-100 kunnia-ajot, papukaijamerkkien sijaan tarroja


Mika Harjanne – Vuoden Nuorisotubettaja

tuttu mies skeittimontuilta

 

Teemu Vahtera: Vuoden Teknikkapoliittinen panostus

Teemu valjasti timanttiset insinööritaitonsa hyötykäyttöön ja työsti saikkupäiviensä loppukirillä loistavan esitelmäsarjan kiekkojen kasauksesta ja rihtaamisesta. Aiheeseen liittyvillä iltamilla homma opeteltiin käytännössä. Erittäin tervetullut ja aplodien arvoinen setti turun murteesta huolimatta.

 

Topi Mustonen – Vuoden Duracel

Virtaa riittää niin pyörässä, kuin jutuissa. Topi on kunnostautunut ansiokkaana sähköpyöräilijänä joka ei kettuile muille ylämäissä ja suorittaa teknisetkin paikat taidokkaasti tonnin painoisella pyörällään. Lisäpointseja mahtavasta asenteesta!

 

 Johanna Havula – Vuoden Ajokoira(tar)

Öööh, tähän ei ole virallista myöntämistekstiä koska homma piti tehdä salassa selän takana, mutta kyllähän tää on ihan no-braineri. Johanna ajaa perkeleellisen kovalla meiningillä ihan missä säässä vaan AINA kun ehtii ja vetää ajoja tarvittaessa. On kunnostautunut viime aikoina myös videokuvaamisen saralla ja pienenä lisäpointtina MTBCF ei vaan pyörisi ilman Johannan panosta klubin raha-asioiden ja muun tylsän byrokratian hoidossa.